WIE ZIJN WIJ?

Dialogis werd in 1989 opgericht door Quorry Schiphuis-Sax van der Weijden. In de afgelopen ruim 20 jaar heeft zij met een hecht team grote kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van organisatie-ontwikkeling in de breedste zin van het woord.

Uitgangspunt van Quorry is om de rol van het individu in het grotere geheel centraal te houden. De kracht, de talenten van de individuele medewerkers zijn in haar optiek de kracht van een organisatie. Haar insteek is dan ook altijd om dit uitgangspunt helder te maken en een organisatie met gepaste instrumenten toe te rusten om de mensen in hun kracht te krijgen.

Quorry en haar team zetten hun specifieke kennis en ervaring zeer doelgericht in met altijd een luisterend oor voor wat er binnen een organisatie speelt.

Quorry Schiphuis: "De vraag van de cliënt staat voor mij centraal. Het is belangrijk om in samenspraak met de cliënt vast te stellen waar wij als Dialogis kunnen bijspringen. Geen vaste pakketten met oplossingen, maar aansluiten bij de kracht van de organisatie. Samen met mijn team lever ik maatwerk zodat het effect van onze bijdrage optimaal is. Dat is de enige vorm waarin ik dit werk kan en wil doen."

Bekijk voorbeelden >
      

Quorry Schiphuis (foto Jan Knol)